• Het trainen zal voor de oudste jeugd anders worden ingericht dan voor de jongste jeugd. De details zullen door de trainers/coaches/teammanager per team bekend worden gemaakt.

  Het is van belang dat iedereen weet waar hij zich aan te houden heeft op weg naar, tijdens en bij vertrek van de training. Het is prachtig dat we aan de slag mogen maar het corona-virus heeft ons land nog niet verlaten.

  Om over de regels duidelijkheid te brengen, heeft onze TC in overleg met de gemeente een protocol opgesteld (zie onder). Dit zal in de team app en/of per mail verspreid worden. Het is van belang dat ouders en oudere kinderen dit lezen. Het is daarnaast vooral van belang dat ouders en de oudere kinderen dit met elkaar bespreken. De regels moeten zo goed mogelijk begrepen worden.

  Voor de jongste jeugd geldt uiteraard dat de ouder het kind laat weten wat er verwacht wordt.

  Voor ons allemaal geldt: Houd je vooral aan het protocol. Dat is namelijk de voorwaarde om te mogen doen waar we goed in zijn.... handballen!

  Wij willen jullie bedanken voor jullie geduld en hopen dat iedereen, nog even, kan genieten van een aantal fijne trainingen met elkaar.

  Heel veel plezier.

  Bestuur A&O

  Sport en Jeugdplan