• Welkom op de website van handbalvereniging A&O, powered by Bak Reizen.

  Wij zijn dé handbalvereniging voor Alkmaar-Stad. De vereniging is opgericht in 2013 en van onderaf opgebouwd. De leden van het eerste uur zijn nu bijna senioren en intussen gaat de opbouw met jonge jeugd onverminderd door. Een jonge club, dus!

  Onze basis is Sportcomplex de Oosterhout. Wij beschikken daar over een buitenspeelveld, een zaal (voor het zaal seizoen) en een gezellige kantine voor een bakkie, een borrel en een bitterbal.

  Bij A&O trainen en spelen zowel jongens als meiden wekelijks enthousiast. De D, E en F-jeugd (6 t/m 11 jaar) speelt gemengd. Vanaf de C-jeugd vormen we aparte jongens- en meidenteams. De club wist in de loop der jaren voldoende jeugd te interesseren (en behouden) om volledige meiden- én jongensteams op te kunnen stellen.

  De vereniging draait op vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat de teams iedere week weer goed voorbereid aan hun wedstrijden beginnen. Daarnaast zorgen zij er voor dat we tussendoor wat kunnen bijkletsen in onze gezellige kantine. Wij zijn apetrots op deze groep en hopen hen nog jaren aan de club te kunnen binden.

  Daarnaast wordt onze club financieel gesteund door een aantal sponsoren. Op deze website vindt u de namen van deze bedrijven terug. Onze hoofdsponsor vindt u zelfs terug in alle clubuitingen. De naam A&O wordt eigenlijk nog zelden uitgesproken zonder de trotse vermelding “powered by Bak”. Wij zijn dolblij met onze sponsoren en onze shirts tonen dat!

  Wij hopen u, na het bezoeken van de website, ook eens te ontmoeten op een wedstrijddag. U bent van harte welkom om de sfeer met ons te delen en wie weet is handbal wel dé sport voor u(w kind)!