Over Bak Reizen A&O

Handbalvereniging A&O is een van de jongste handbalclubs van Nederland. In 2012 is een enthousiaste groep vrijwilligers samengekomen om de mogelijkheid te onderzoeken om een nieuwe handbalvereniging te gaan starten in Alkmaar. Nog niet zo lang geleden was Alkmaar een stad met meerdere handbalverenigingen.
A&O heeft als doel een vereniging te zijn voor zowel de recreatieve als voor de ambitieuze sporter. Bij A&O probeert men uit alle sporters het maximale te halen, waarbij spelplezier en respect voor anderen belangrijke pijlers zijn. Bij A&O willen we proberen te realiseren dat alle sporters zich betrokken en verbonden voelen bij de vereniging.

Tijdens de A&O clubdag op 28 januari 2018 verwelkomden wij met trots Bak Reizen als clubsponsor! Bak Reizen uit Alkmaar biedt vele busreizen in Europa aan, maar ook een Touringcar huren met chauffeur van kleine tot grote groepen behoort ook de mogelijkheden.

Heb je ook zin om deel uit te maken van deze jonge en dynamische handbalvereniging, kijk dan verder op deze site en vul het inschrijfformulier in. Ook zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons, deze jonge handbalvereniging tot bloei willen laten komen. Heb je interesse mail dan naar 

A&O is een door Calibris erkend leercentrum, hetgeen mogelijkheden bied stagiars door middel van stages werkervaring te laten opdoen.

 

 

©2019 Pieter Smit Media B.V.