Keepersclinics met Ben Fadhel gaan door in 2018!

Fjes lopen op met DC1 op A&O Clubdag

Aanval A&O E2 tegen Vrone E2

Mooie redding A&O F1 tegen Geel-Zwart


nov 21, 2018

Inschrijving gestart Keepersclinics Ben Fadhel voor E/D jeugd


Keeperclinics worden vervolgd!

In het seizoen 2017-2018 heeft handbalvereniging A&O voor het eerst keeper clinics georganiseerd voor handbalkeepers uit Alkmaar en omgeving. Deze clinics worden verzorgt door Ben Fadhel, oud keeper van Tunesië en deelnemer aan de Wereld Kampioenschappen en Olympische spelen. Deelnemers van diverse verenigingen uit Noord Holland hebben enthousiast gereageerd. Op verzoek worden deze clinics voortgezet in 2018-2019. In de hernieuwde opzet is alle feedback van ouders en deelnemers meegenomen. 

 

Nieuwe opzet

In de nieuwe opzet is er ruimte voor doorontwikkeling. Zo maken we het mogelijk om nieuwe deelnemers kennis te laten maken met de clinics en deelnemers die voor een tweede of derde keer meedoen meer gerichte aandacht te geven. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een instroom- en een doorstroomklas. Daarnaast breiden we de clinics uit met een training geven op eredivisie niveau.De clinics worden gegeven op zaterdagochtend in reeksen van 7 keer. Om en om zijn dit reeksen voor de E/D jeugd en voor de C/B-jeugd. De instroomklas is op zaterdagochtend van 8:30 tot 10:00 uur en de doorstroomklas van 10:00 tot 11:30 uur. Naast de clinics is een topklas in gepland. Voor deze topklas geldt dat Ben Fadhel zelf een selectie van de geïnteresseerde deelnemers maakt.

Ben z'n enthousiasme en positieve manier van trainen vinden de jonge keepers geweldig!
In een paar trainingen leert hij ze de basis vaardigheden al aan en zie je de keepers iedere week beter worden.©2018 Pieter Smit Media B.V.